TestoRapid forstærker. (Test Propionat) online Danmark

TestoRapid forstærker. (Test Propionat) online Danmark

DKK32.00

Køb Testosteron propionat 10 ampere (1 ml (100 mg/ml)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Injicerbare steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Producent TestoRapid amp. (Test Propionate) 10 ampere (1 ml (100mg/ml)) (Testosteron Propionate) – medicinalvirksomheden Alpha-Pharma Healthcare har stor erfaring på medicinalmarkederne, god support på statsniveau og behøver ikke yderligere annoncering. Medarbejdere bruger de seneste trends inden for sportsfarmakologi i produktionen, og med succes introducerer alle nye teknologier i produktionen.

TestoRapid forstærker. (Test Propionate) er et steroidlægemiddel fremstillet af Alpha-Pharma Healthcare. TestoRapid forstærker. (Test Propionate) har en stærk anabolsk effekt og moderat androgen aktivitet. TestoRapid forstærker. (Test Propionate) har en bred vifte af anvendelser og et lavt niveau af manifestation af negative effekter på kroppen. Den vigtigste aktive ingrediens i TestoRapid amp. (Testpropionat) er testosteronpropionat.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger