Rexogin hætteglas. (Stanozolol Suspension) 2 hætteglas (10 ml (50mg/ml)) i Danmark

Rexogin hætteglas. (Stanozolol Suspension) 2 hætteglas (10 ml (50mg/ml)) i Danmark

DKK84.60

Køb Stanozolol Suspension 2 hætteglas (10 ml (50 mg/ml)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Injicerbare steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Rexogin hætteglas. (Stanozolol Suspension) er et kraftfuldt androgen og anabolsk. Det har været brugt af atleter i flere årtier og har kun vist sig på den positive side. Lær, hvordan du tager Rexogin-hætteglasset. (Stanozolol Suspension). Rexogin hætteglas. (Stanozolol Suspension) er produceret af en af de mest populære sportsfarmaceutiske producenter i vores land – Alpha-Pharma Healthcare. Den aktive ingrediens i lægemidlet er Stanozolol Suspension.

Rexogin hætteglas. (Stanozolol Suspension) 2 hætteglas (10 ml (50mg/ml)) fremmer muskelvækst og styrkelse. Det fremkalder ikke en hurtig stigning i musklerne, da det praktisk talt ikke bevarer vand i kroppen, men den rekrutterede muskelmasse vil være mere fremtrædende og holdbar, “tilbageføringseffekten” efter stop af lægemiddelindtaget er minimal.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger