Rexobol-10 (Stanozolol) 4 pakker (50 tabs (10mg/tab)) med levering i Danmark

Rexobol-10 (Stanozolol) 4 pakker (50 tabs (10mg/tab)) med levering i Danmark

DKK79.80

Køb Stanozolol 4 pakker (50 tabs (10 mg/tab)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Orale steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Stanozolol bruges som en aktiv ingrediens i Rexobol-10 (Stanozolol). Dette steroid er et fremragende tørreværktøj. Rexobol-10 (Stanozolol) 4 pakker (50 tabs (10mg/tab)) har en kraftig androgen effekt, og dens anabolske egenskaber er moderate. Lægemidlets høje androgene indeks er forbundet med steroidets natur. Du ved sikkert, at det er dette stof i kroppen, der har den stærkeste androgene effekt.

Alpha-Pharma Healthcare Rexobol-10 (Stanozolol) er blevet tildelt af professionelle bodybuildere over hele verden. Produceret af medicinalfirmaet Alpha-Pharma Healthcare, er steroidet yderst effektivt. Den indeholder Stanozolol, på grund af den høje anabolske aktivitet, hvoraf medicinen giver dig mulighed for at få muskelmasse meget hurtigt uden at tilbageholde vand i atletens krop. De svage androgene egenskaber af hovedkomponenten udelukker praktisk talt forekomsten af bivirkninger.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger