NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop) Danmark

NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop) Danmark

DKK56.00

Køb Nandrolon Phenylpropionat 10 ampere (1 ml (100 mg/ml)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Injicerbare steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Du kan købe NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop) på næsten enhver steroid butik. Men du skal være forsigtig. På grund af den usædvanlige popularitet af NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop), især blandt begyndere, og den lave pris er det Alpha-Pharma Healthcare Nandrolone Phenylpropionate, der oftest er forfalsket. Derfor er der stor risiko for at købe en falsk. Du kan købe den originale NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop) Alpha-Pharma Healthcare i vores butik i Danmark

NandroRapid forstærker. (Nandrolone Phenyl-prop) (Nandrolone Phenylpropionate) bruges i store sportsgrene, som kræver meget fysisk styrke af deltagerne (bodybuilding, styrkeløft, triatlon). Den vigtigste effekt, som stoffet har på kroppen ved langvarig brug, er en stigning i muskelmasse og en stigning i styrke og udholdenhed.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger