Cypionat 250 10 hætteglas (10 ml (250mg/ml)) til muskelopbygning i Danmark

Cypionat 250 10 hætteglas (10 ml (250mg/ml)) til muskelopbygning i Danmark

DKK368.00

Køb Testosteron Cypionate 10 hætteglas (10 ml (250 mg/ml)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Injicerbare steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Producent Cypionat 250 10 hætteglas (10 ml (250mg/ml)) (Testosteron Cypionate) – medicinalvirksomheden Dragon Pharma har stor erfaring på medicinalmarkederne, god support på statsniveau og behøver ikke yderligere annoncering. Medarbejdere bruger de seneste trends inden for sportsfarmakologi i produktionen, og med succes introducerer alle nye teknologier i produktionen.

I dag foretrækker et stigende antal atleter i forskellige kategorier at købe forskellige sportsfarmakologier i adskillige onlinebutikker, og alt sammen fordi at købe medicin som Cypionat 250 online har mange fordele, som ikke kan findes i almindelige butikker. Den vigtigste af dem er, at prisen på Cypionat 250 Dragon Pharma i vores butik er væsentligt lavere. Og dette gælder ikke kun for dette lægemiddel, for for at kontrollere det er det nok at gå til kataloget præsenteret på vores hjemmeside for at se et bredt udvalg af sportsfarmakologi til de laveste priser i Danmark.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger