Anastrozol Anazol (Arimidex) 3 pakker (30 tabs (1mg))

Anastrozol Anazol (Arimidex) 3 pakker (30 tabs (1mg))

DKK80.64

Køb Anastrozol 3 pakker (30 tabs (1mg)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Steroider cyklus i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Der er mange producenter af sportsfarmakologi i dag, men de fleste af dem er gode kopier. Køb Anazole (Arimidex) Alpha-Pharma Healthcare er det bedste valg. Denne plante findes, og alle atleter, der bruger anabolske steroider, kender til den. Lægemidlet Anazole (Arimidex) fra Alpha-Pharma Healthcare er baseret på det aktive stof Anastrozol.

Alpha-Pharma Healthcare Anazole (Arimidex) er blevet tildelt af professionelle bodybuildere over hele verden. Produceret af medicinalfirmaet Alpha-Pharma Healthcare, er steroidet yderst effektivt. Den indeholder Anastrozol, på grund af den høje anabolske aktivitet, hvis medicin giver dig mulighed for at få muskelmasse meget hurtigt uden at tilbageholde vand i atletens krop. De svage androgene egenskaber af hovedkomponenten udelukker praktisk talt forekomsten af bivirkninger.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger