Alphabolin hætteglas. (Primobolan) (5 hætteglas (10 ml (100 mg/ml))) (Alpha-Pharma Healthcare)

Alphabolin hætteglas. (Primobolan) (5 hætteglas (10 ml (100 mg/ml))) (Alpha-Pharma Healthcare)

DKK339.00

Køb Methenolone Enanthate 5 hætteglas (10 ml (100 mg/ml)) til den bedste pris i Danmark! Vælg mellem Injicerbare steroider i bedste kvalitet! Hurtig og diskret forsendelse! PayPal og kreditkortbetalinger!

Compare

Methenolone Enanthate bruges som en aktiv ingrediens i Alphabolin hætteglas. (Primobolan). Dette steroid er et fremragende tørreværktøj. Alphabolin hætteglas. (Primobolan) 5 hætteglas (10ml (100 mg/ml)) har en kraftig androgen effekt, og dens anabolske egenskaber er moderate. Lægemidlets høje androgene indeks er forbundet med steroidets natur. Du ved sikkert, at det er dette stof i kroppen, der har den stærkeste androgene effekt.

Alphabolin hætteglas. (Primobolan) (Alpha-Pharma Healthcare) er en af de mest kraftfulde anabolske steroider, den vigtigste aktive ingrediens er Methenolone Enanthate, som produceres af alle mulige farmaceutiske virksomheder under forskellige mærkenavne. Det er et af de bedst sælgende stoffer i hele Danmark, som bruges i anabolske kredsløb for at få muskelmasse.

Yderligere information

Aktivt stof

Fabrikant

Pakke

Forsendelse

Betalinger